Smörgrillad ädelsvampblandning i foliepaket
Förberedelse
Ansa svamparna. Skär ett kryss i shiitakehattarna och ta bort stjälkarna. Halvera stora shiitakesvampar. De andra svamparna kan förbli som de är om de inte är för stora. Lägg ut bakplåtspapper på en bit aluminiumfolie i passande storlek och stryk på lite mjukt smör. Lägg svamparna och citronskivan ovanpå. Förslut bakplåtspappret och folien. Stick ett par hål i båda folierna och ugnsstek i 200 °C i 9–10 minuter. Droppa lite limesaft över de färdiga svamparna, smöra lite till och smaka av med Kikkoman Naturligt bryggd Less salt sojasås.
Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.
Recept-ID: 355
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer