Smörgåsbaguette med pokékyckling
Sök
Filtrera
Bookmark
1 av 250

Smörgåsbaguette med pokékyckling

Förberedelsetid: 1hr 30min
Calorific värde (per portion): 899 kJ / 215 kcal

Ingredienser för 10 portioner

  • 30 körsbärstomater
  • 400 g kycklingbröst
  • salt, nymalen peppar
  • 2 msk vegetabilisk olja 
  • 150 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • 10 minibaguettes
  • 4 msk olivolja
  • 50 g rucolasallat

Förberedelse

Skölj tomaterna och låt dem torka på bakplåt med bakplåtspapper i förvärmd ugn i 120 °C (varmluft: 100 °C) i ca 90 minuter.

Klappa kycklingbröstfiléerna torra, salta, peppra och stek i het vegetabilisk olja på båda sidorna. Skär kycklingbröstet i lagom munsstora bitar och blanda med Kikkoman Poke Sauce. 

Halvera baguettebröden och rosta snittytorna en kort stund i het olivolja. Skölj och ansa rucolan. Lägg rucolan, pokékycklingen och de halvtorkade tomaterna på baguettebröden. Garnera efter tycke med hyvlad parmesan och servera.

 

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 10 portioner

  • 30 körsbärstomater
  • 400 g kycklingbröst
  • salt, nymalen peppar
  • 2 msk vegetabilisk olja 
  • 150 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • 10 minibaguettes
  • 4 msk olivolja
  • 50 g rucolasallat