
Smörgåsbaguette med pokékyckling

Ingredienser för 10 portion(er)
- 30 körsbärstomater
- 400 g kycklingbröst
- salt, nymalen peppar
- 2 msk vegetabilisk olja
- 150 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
- 10 minibaguettes
- 4 msk olivolja
- 50 g rucolasallat
Förberedelse
Skölj tomaterna och låt dem torka på bakplåt med bakplåtspapper i förvärmd ugn i 120 °C (varmluft: 100 °C) i ca 90 minuter.
Klappa kycklingbröstfiléerna torra, salta, peppra och stek i het vegetabilisk olja på båda sidorna. Skär kycklingbröstet i lagom munsstora bitar och blanda med Kikkoman Poke Sauce.
Halvera baguettebröden och rosta snittytorna en kort stund i het olivolja. Skölj och ansa rucolan. Lägg rucolan, pokékycklingen och de halvtorkade tomaterna på baguettebröden. Garnera efter tycke med hyvlad parmesan och servera.
Begagnade produkter i det här receptet
Ingredienser för 10 portion(er)
- 30 körsbärstomater
- 400 g kycklingbröst
- salt, nymalen peppar
- 2 msk vegetabilisk olja
- 150 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
- 10 minibaguettes
- 4 msk olivolja
- 50 g rucolasallat