Sallads- och ansjovisdressing
Grillad sallad är en bra idé för en ovanlig förrätt och en välsmakande överraskning till dina gäster.
Förberedelse
Steg 1
Dela varje sallad i två på längden. Droppa över olivolja, honung och Kikkoman Ponzu Citrus Sauce
Steg 2
Grilla salladen på en förvärmd yta med hög temperatur i ca 1-2 min på båda sidor. Grilla även körsbärstomaterna.
Steg 3
Mixa majonnäs, Kikkoman Ponzu Citrussås, vitlök, senap, riven parmesan, ansjovis, Kikkoman Sojasås och nymalen peppar i en mixer. Blanda allt ordentligt till en slät sås.
Steg 4
Servera grillad sallad med körsbärstomater och ansjovisdressingen. Strö över parmesanflingor och hackad persilja. Servera med krutonger.
Recept-ID: 1125
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer