Saftiga kycklingspett i teriyaki (kara-age)
Sök
Filtrera
Saftiga kycklingspett i teriyaki (kara-age)
Bookmark
255 av 256

Saftiga kycklingspett i teriyaki (kara-age)

Saftiga kycklingspett i teriyaki (kara-age)

Ingredienser för 4 portion(er)

Dipp

Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.

Förberedelse

Blanda marinaden med den finrivna ingefäran och häll över i en plastpåse. Skär de urbenade kycklinglårfiléerna i munsstora bitar och lägg dem i plastpåsen. Massera in marinaden genom att trycka försiktigt på köttdelarna. Låt vila i 30 minuter. Ta ut och klappa kycklingbitarna torra. Vänd snabbt i potatismjölet och fritera i 170 °C. Servera med färska limeskivor och dippsås.

Ingredienser för 4 portion(er)

Dipp

Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.