Rökt laxramen med sötpotatis och aubergine

Total tid 30 Min.
10 Min. Tid för förberedelse
20 Min. Tillagningstid

En enkel och aromatisk ramen nudelsoppa med strimlor av delikat rökt lax. Perfekt för en hälsosam lunch eller middag.

Ingredienser

2 Portioner
250 g
sötpotatis (alternativt: 200 g pumpamassa)
150 g
aubergine
100 g
ramennudlar
540 ml
vatten
100 g
rökt lax
2 msk
hackad persilja
2 ½ 
salladslökar
Näringsinnehåll (per portion): 1957 kJ  /  468 kcal
13 g Fett
20,8 g Protein
67,4 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Tärna den skalade sötpotatisen och auberginen, stek i den upphettade oljan i 5-10 minuter och smaka av med soja. Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

Steg 2

Låt ca. 540 ml vatten koka upp i en kastrull, blanda med Ramen Soup basen och dela i 2 skålar. Tillsätt de kokta nudlarna.

Steg 3

Fördela sötpotatis- och aubergineblandningen ovanpå, garnera med rökt lax, persilja och salladslöksringar. Smaklig måltid!

Recept-ID: 1106

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Tärna den skalade sötpotatisen och auberginen, stek i den upphettade oljan i 5-10 minuter och smaka av med soja. Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

Låt ca. 540 ml vatten koka upp i en kastrull, blanda med Ramen Soup basen och dela i 2 skålar. Tillsätt de kokta nudlarna.

Fördela sötpotatis- och aubergineblandningen ovanpå, garnera med rökt lax, persilja och salladslöksringar. Smaklig måltid!

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.