Sök
Filtrera
Revbensspjäll med tonkatsusås
Bookmark
70 av 103

Revbensspjäll med tonkatsusås

Förberedelsetid: 2hr
Calorific värde (per portion): 1862 kJ / 445 kcal

Ingredienser för 4 portioner

  • 1,2 kg revbensspjäll
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • 200 ml Kikkoman Tonkatsu
  • 1 nypa svart peppar, grovmalen 

Förberedelse

  1. Bryn revbensspjällen på hög värme i het olja på båda sidorna, lägg ned i en kastrull med 2 liter vatten och 80 ml Kikkoman Tonkatsu och koka upp. Låt revbensspjällen småkoka på medelhög värme med locket på i ca 45 minuter. Tillsätt resten av Kikkoman Tonkatsu, peppra och låt koka ihop fullständigt.

  2. Stek revbensspjällen på bakplåt med bakplåtspapper i ugnen i 240 °C (varmluft: 220 °C) i ca 5 minuter och servera efter tycke med grillade grönsaker.

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 4 portioner

  • 1,2 kg revbensspjäll
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • 200 ml Kikkoman Tonkatsu
  • 1 nypa svart peppar, grovmalen