Sök
Filtrera
Rårakor à la Okonomi Yaki
Bookmark
35 av 103

Rårakor à la Okonomi Yaki

Förberedelsetid: 40min
Calorific värde (per portion): 1203 kJ / 288 kcal

Ingredienser för 10 portioner

  • 1,2 kg potatis      
  • 180 g smältost
  • 60 ml vegetabilisk olja
  • 10 körsbärstomater      
  • 1/2 knippe gräslök
  • 150 g Kikkoman Tonkatsu
  • 100 g majonnäs
  • 80 g lagom stark senap

Förberedelse

  1. Skala, skölj och finriv potatisen. Blanda smältosten med potatisen och stek 10 rårakor portionsvis i het olja på medelhög värme i ca 6 minuten. Vänd rårakorna och fortsätt steka i ca 6 minuter till.
  1. Skölj tomaterna och fräs dem i ca 2 minuter i skyn. Skölj och skär gräslöken i tunna ringar. Pensla rårakorna med Kikkoman Tonkatsu och dekorera med majonnäs och senap. Strö gräslöksringarna över rårakorna, dekorera med de stekta körsbärstomaterna och servera. 

Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), senap och senapsprodukter, ägg och äggprodukter, selleri och selleriprodukter

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 10 portioner

  • 1,2 kg potatis      
  • 180 g smältost
  • 60 ml vegetabilisk olja
  • 10 körsbärstomater      
  • 1/2 knippe gräslök
  • 150 g Kikkoman Tonkatsu
  • 100 g majonnäs
  • 80 g lagom stark senap