Quinoa sallad med avokado och rostade nötter
Förberedelse
Steg 1
Värm ugnen till 160 ° C (140 ° C konvektion). Grovhacka cashewnötter och mandel och blanda med 2 msk. Kikkoman glutenfri sojasås och socker i en skål. Sprid på en bakplåt klädd med bakplåtspapper och stek tills det blir en krispig yta, cirka 20-25 minuter.
Steg 2
Medan nötterna rostar, skölj av quinoan. Koka i kokande vatten i ca 15 minuter, låt rinna av, överföra till en skål. Tvätta av och skiva rädisor och gurka och blanda med quinoan.
Steg 3
Kombinera 5 msk. Kikkoman glutenfri sojasås med 2 msk. citronsaft, honung, vegetabilisk olja och senap och blanda ihop dessa. Häll över quinoa salladen och rör om. Fördela salladen på tallrikar. Skiva avokadon, skär i klyftor och lägg på quinoa salladen. Toppa med de varma rostade nötterna och servera. Kan även garnera med färsk krasse.
Recept-ID: 39
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer