Potatissallad med stekt kapris
Potatissallad är populärt till grillat, en riktig klassiker. Denna nya uppdaterade version med krispiga kapris, färsk rosmarin och umamirik Kikkoman sojasås blir snabbt nummer ett till varje grillfest.
Förberedelse
Steg 1
Dela potatisen i halvor och lägg i en skål.
Steg 2
Skär löken i tunna halvmånar och lägg i skålen med potatisen.
Steg 3
Blanda majonnäs, Kikkoman sojasås och senap i en separat skål. Tillsätt pressad vitlök och finhackad rosmarin.
Steg 4
Blanda dressingen med potatisen och löken.
Steg 5
Hetta upp oljan i en stekpanna. Häll av kaprisen väl på hushållspapper. Lägg dem i pannan och stek tills de är knapriga. Efter stekning, låt kaprisen återigen rinna av ordentligt på en pappershandduk.
Steg 6
Strö stekt kapris och hackad gräslök över potatisen.
Recept-ID: 1126
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer