Sök
Filtrera
Ponzu-marinerade oxbiffar
Bookmark
154 av 222

Ponzu-marinerade oxbiffar

Förberedelsetid: 20min

Ingredienser för 2 portioner

Grillad potatis:

  • 1 kg sötpotatis
  • 60 g smör

Förberedelse

  1. Koka upp vatten i en kastrull, tillsätt sötpotatisen med skal och vänta tills vattnet kokar igen. Ta upp och klappa potatisen torr, skiva och lägg potatisskivorna på grillen. Grilla i ca 10 minuter på medelhög värme och pensla med smält smör.
  2. Blanda Kikkoman Ponzu citrus sojasås med olivolja i en shaker eller redningsburk. Häll marinaden över köttet och låt marinera i minst 2 timmar. Lägg oxbiffarna på grillen och grilla dem till önskad genomstekning. Glasera med din favorit-Kikkoman-teriyakisås på båda sidorna. Servera oxbiffarna genast och heta med grillad sötpotatis och en valfri sallad.

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 2 portioner

Grillad potatis:

  • 1 kg sötpotatis
  • 60 g smör