Pokésallad på knaprig tortilla
Sök
Filtrera
Pokésallad på knaprig tortilla
Bookmark
67 av 82

Pokésallad på knaprig tortilla

Pokésallad på knaprig tortilla
Total tid 35min
Förberedelsetid: 35min
Nutrition facts (per portion): 1473 kJ / 352 kcal
Fett: 17.7 g
Protein: 7 g
Carbs: 6.9 g

Ingredienser för 10 portion(er)

  • 7–8 tortilla wraps
  • vegetabilisk olja för fritering
  • 40 g quinoa, torr (okokt)
  • 250 g tonfisk (sashimikvalitet)
  • 1/2 slanggurka
  • 1/2 avokado
  • 5 gula dadel
  • tomater
  • 100 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • ett par körvelblad
  • kärnorna av 1/4 granatäpple 

Förberedelse

Skär tortilla wraps i 30 ovala skepp, fritera i vegetabilisk olja i 160–170 °C och låt svalna. Koka quinoan färdigt enligt anvisningarna på förpackningen. Klappa tonfisken torr och fintärna den. Skölj slanggurkan, gröp ur avokadofruktköttet ur skalet och fintärna båda. Skölj och sexdela tomaterna.

Blanda tonfisken, gurkan, avokadon, quinoan och Poke Sauce i en skål. Lägg tortillaskeppen på tallrikar, lägg poké-salladen i skeppen och arrangera tomaterna ovanpå. Garnera med körvel och granatäpplekärnorna och servera. 

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 35min
Förberedelsetid: 35min
Nutrition facts (per portion): 1473 kJ / 352 kcal
Fett: 17.7 g
Protein: 7 g
Carbs: 6.9 g

Ingredienser för 10 portion(er)

  • 7–8 tortilla wraps
  • vegetabilisk olja för fritering
  • 40 g quinoa, torr (okokt)
  • 250 g tonfisk (sashimikvalitet)
  • 1/2 slanggurka
  • 1/2 avokado
  • 5 gula dadel
  • tomater
  • 100 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • ett par körvelblad
  • kärnorna av 1/4 granatäpple