Pokésallad på knaprig tortilla
Sök
Filtrera
Pokésallad på knaprig tortilla
Bookmark
65 av 103

Pokésallad på knaprig tortilla

Förberedelsetid: 35min
Calorific värde (per portion): 1473 kJ / 352 kcal

Ingredienser för 10 portioner

  • 7–8 tortilla wraps
  • vegetabilisk olja för fritering
  • 40 g quinoa, torr (okokt)
  • 250 g tonfisk (sashimikvalitet)
  • 1/2 slanggurka
  • 1/2 avokado
  • 5 gula dadel
  • tomater
  • 100 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • ett par körvelblad
  • kärnorna av 1/4 granatäpple 

Förberedelse

Skär tortilla wraps i 30 ovala skepp, fritera i vegetabilisk olja i 160–170 °C och låt svalna. Koka quinoan färdigt enligt anvisningarna på förpackningen. Klappa tonfisken torr och fintärna den. Skölj slanggurkan, gröp ur avokadofruktköttet ur skalet och fintärna båda. Skölj och sexdela tomaterna.

Blanda tonfisken, gurkan, avokadon, quinoan och Poke Sauce i en skål. Lägg tortillaskeppen på tallrikar, lägg poké-salladen i skeppen och arrangera tomaterna ovanpå. Garnera med körvel och granatäpplekärnorna och servera. 

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 10 portioner

  • 7–8 tortilla wraps
  • vegetabilisk olja för fritering
  • 40 g quinoa, torr (okokt)
  • 250 g tonfisk (sashimikvalitet)
  • 1/2 slanggurka
  • 1/2 avokado
  • 5 gula dadel
  • tomater
  • 100 ml Kikkoman Sås för Poke Bowls
  • ett par körvelblad
  • kärnorna av 1/4 granatäpple