Sök
Filtrera
Bookmark
140 av 194

Poke bowl med quinoa och räkor

Förberedelsetid: 15min
Calorific värde (per portion): 1754 kJ / 419 kcal

Ingredienser för 4 portioner

  • 250 g sockerärtor
  • 150 g gröna ärtor
  • 100 g blomkål
  • 200 g kokt quinoa
  • 20 kokta räkor
  • 2 röda endiver
  • lite vintersallat
  • 1/2 knippe gräslök
  • 5 persiljekvistar
  • 5 tsk sesamolja
  • 5 tsk Kikkoman sås för Poke Bowls

Förberedelse

Förväll ärtorna i kokande saltvatten i 2 minuter. Häll av vattnet och ställ undan. Skala räkorna. Skölj sallaten och endiverna. Lägg quinoan i en salladsskål, tillsätt den skurna gräslöken och persiljan och 1 tsk sesamolja. Blanda, fördela på 4 skålar och arrangera sedan grönsakerna och räkorna ovanpå.

Blanda Kikkoman sås för Poke Bowlsmed resten av sesamoljan och servera som tillbehör. 

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 4 portioner

  • 250 g sockerärtor
  • 150 g gröna ärtor
  • 100 g blomkål
  • 200 g kokt quinoa
  • 20 kokta räkor
  • 2 röda endiver
  • lite vintersallat
  • 1/2 knippe gräslök
  • 5 persiljekvistar
  • 5 tsk sesamolja
  • 5 tsk Kikkoman sås för Poke Bowls