Omelett med champinjoner, grönkål och fetaost
Det här enkla vegetariska receptet på omelett är perfekt, såväl till frukost som brunch. Serveras tillsammans med färsk grönkål, fetaost och champinjoner kryddade med örter. Läckert och balanserat.
Förberedelse
Steg 1
Skiva champinjonerna. Stek dem i en stekpanna med lite smör tills de fått färg, smaka sedan av med Kikkoman Naturligt bryggd sojasås, peppar och 1 msk hackad gräslök.
Steg 2
Vispa äggen väl, krydda med Kikkoman Naturligt bryggd sojasås och peppar.
Steg 3
Smält smöret i en stekpanna. Häll i äggen och stek på låg värme med lock, tills ytan är fast. Lägg den färdiga omeletten på en tallrik.
Steg 4
Servera den med champinjoner samt grönkål blandat med fetaost och olivolja. Strö över resten av gräslöken och droppa över lite citronsaft. Servera med bröd.
Recept-ID: 1096
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer