No-tuna-sallad

Total tid 15 Min.
15 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
1 
burk kikärtor
1 
liten rödlök
 ½ 
röd paprika
2 msk
tahin (sesampasta)
2 msk
kapris
1 msk
rökt paprikapulver
2 msk
gräslöksringar
Näringsinnehåll (per portion): 650 kJ  /  155 kcal
5,9 g Fett
7,4 g Protein
15,7 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala och tärna löken, ansa, skölj och tärna paprikan.

Steg 2

Mosa kikärtorna med en gaffel och blanda med lök, paprika, tahin och kapris. Krydda med sojasås, paprikapulver och 1 msk gräslök.

Steg 3

Garnera no-tuna-salladen med resten av gräslöken och servera efter tycke med toast, tomater och lökringar.

Recept-ID: 229

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala och tärna löken, ansa, skölj och tärna paprikan.

Mosa kikärtorna med en gaffel och blanda med lök, paprika, tahin och kapris. Krydda med sojasås, paprikapulver och 1 msk gräslök.

Garnera no-tuna-salladen med resten av gräslöken och servera efter tycke med toast, tomater och lökringar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.