Sök
Filtrera
Minicamembert med tonkatsusås
Bookmark
39 av 103

Minicamembert med tonkatsusås

Förberedelsetid: 20min
Calorific värde (per portion): 1201 kJ / 287 kcal

Ingredienser för 10 portioner

  • 4 ägg
  • 10 minicamembert (alternativt: portionsförpackad camembert)
  • 5–6 msk vetemjöl                  
  • 100 g pankomjöl (alternativt ströbröd)
  • vegetabilisk olja för fritering      
  • 10 körsbärstomater        
  • 150 g frisésallad
  • 250 ml Kikkoman Tonkatsu 

Förberedelse

  1. Vispa upp äggen. Vänd camemberten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg. Upprepa och avsluta med pankomjöl.
  1. Stek de panerade ostarna gyllenbruna i het olja i ca 170 °C och låt fettet rinna av på kökspapper.
  1. Skölj och halvera tomaten. Ansa och skölj frisésalladen, lägg upp den med tomaterna och den stekta camemberten. Servera med Kikkoman Tonkatsu.

Ägg och äggprodukter, mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), spannmål som innehåller gluten och produkter tillverkade därav

Begagnade produkter i det här receptet

Ingredienser för 10 portioner

  • 4 ägg
  • 10 minicamembert (alternativt: portionsförpackad camembert)
  • 5–6 msk vetemjöl                  
  • 100 g pankomjöl (alternativt ströbröd)
  • vegetabilisk olja för fritering      
  • 10 körsbärstomater        
  • 150 g frisésallad
  • 250 ml Kikkoman Tonkatsu