Laxtartarbiffar med ponzu-rättika-dipp
Sök
Filtrera
Laxtartarbiffar med ponzu-rättika-dipp
Bookmark
24 av 303

Laxtartarbiffar med ponzu-rättika-dipp

Laxtartarbiffar med ponzu-rättika-dipp
Total tid 20min
Förberedelsetid: 20min
Näringsinnehåll (per portion): 1141 kJ / 273 kcal
Fett: 16.6 g
Protein: 21.4 g
Kolhydrat: 8.1 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

Salta laxen lätt. Skala, finskiva och bryn vitlöken knaprig i 1 tsk mycket het olja. Skala, skölj och hyvla rättikan fint, blanda med Ponzu Citrus Sojasås. Skölj, ansa och strimla salladslöken mycket fint.

Hetta upp resten av oljan och bryn laxen på hög värme på båda sidorna i ca 30 sekunder, ta upp ut stekpannan, låt svalna något och skär i tunna skivor. Lägg upp laxen på tallrikar, garnera med knaprig vitlök, strö över chiliflingor och salladslök och servera med ponzu-rättika-dipp.

Använda produkter i det här receptet

Total tid 20min
Förberedelsetid: 20min
Näringsinnehåll (per portion): 1141 kJ / 273 kcal
Fett: 16.6 g
Protein: 21.4 g
Kolhydrat: 8.1 g

Ingredienser för 2 portion(er)