Kryddig yoghurtmarinad

Total tid 35 Min.
5 Min. Tid för förberedelse
30 Min. Tid för marinering

Denna doftande, lättkryddade marinad är perfekt för att göra köttet mört till en grillfest. Det fungerar utmärkt med fisk också.

Ingredienser

1 Portioner
120 g
honung
25 g
riven ingefära
200 g
riven lök
20 g
Currypulver
400 g
Naturell yoghurt
Näringsinnehåll (per portion): 3252 kJ  /  775 kcal
6,3 g Fett
37,5 g Protein
139,3 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till alla typer av kött.

Steg 2

Lämna i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Recept-ID: 1131

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till alla typer av kött.

Lämna i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.