Kimchi

3 2 Betyg
Total tid 620 Min.
20 Min. Tid för förberedelse
600 Min. Tid för marinering

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
salladskål (ca 500 g)
1 tsk
salt
Näringsinnehåll (per portion): 214 kJ  /  51 kcal
0,3 g Fett
3,4 g Protein
2,5 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.

Steg 2

Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt. 

Steg 3

Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.

Steg 4

Pressa ur salladskålen väl.

Steg 5

Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.

Steg 6

Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.

Recept-ID: 1019

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.

Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt. 

Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.

Pressa ur salladskålen väl.

Blanda med Kikkoman Kimchi chilisås, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.

Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02
03
04
05
06

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.