Sök
Filtrera
Kimchi
Bookmark
14 av 303

Kimchi

Gör din egen läckra kimchi med salladskål och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi.

Kimchi
Total tid 620min
Förberedelsetid: 20min
Marineringstid: 600min
Näringsinnehåll (per portion): 214 kJ / 51 kcal
Fett: 0,3 g
Protein: 3,4 g
Kolhydrat: 2,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

  1. Tvätta salladskål och skär den i lagom stora bitar.
  2. Lägg salladskålen i en skål beströdd med salt. 
  3. Täck skålen, väg ner kålen och ställ in i kylen i 2-3 timmar.
  4. Pressa ur salladskålen väl.
  5. Blanda med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, (eller lägg allt i en fryspåse) marinera över natten i kylen och servera.
  6. Marinerad kålkimchi kan förvaras i kylen i ca 1 vecka till 10 dagar.

Använda produkter i det här receptet

Total tid 620min
Förberedelsetid: 20min
Marineringstid: 600min
Näringsinnehåll (per portion): 214 kJ / 51 kcal
Fett: 0,3 g
Protein: 3,4 g
Kolhydrat: 2,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)