Kimchi med Rädisa
Sök
Filtrera
Kimchi med Rädisa
Bookmark
5 av 32

Kimchi med Rädisa

Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Kimchi med Rädisa
Total tid 90min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 75min
Näringsinnehåll (per portion): 393 kJ / 94 kcal
Fett: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kolhydrat: 11,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

  1. Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.
  2. Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.
  3. Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.
  4. Blanda rädisan med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin
  5. Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar

Använda produkter i det här receptet

Total tid 90min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 75min
Näringsinnehåll (per portion): 393 kJ / 94 kcal
Fett: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kolhydrat: 11,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)