Kimchi med Rädisa
Sök
Filtrera
Kimchi med Rädisa
Bookmark
12 av 303

Kimchi med Rädisa

Gör din egen kimchi med rädisa och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Kimchi med Rädisa
Total tid 90min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 75min
Näringsinnehåll (per portion): 393 kJ / 94 kcal
Fett: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kolhydrat: 11,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

  1. Tvätta och skala rädisan och skär i 2 cm tärningar.
  2. Gnid in med salt och låt stå i ca 1 timme.
  3. Tvätta rädisan för att få bort saltet och krama ur den väl.
  4. Blanda rädisan med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, malda sesamfrön och socker (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Servera rädiskimchin
  5. Marinerad rädiskimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar

Använda produkter i det här receptet

Total tid 90min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 75min
Näringsinnehåll (per portion): 393 kJ / 94 kcal
Fett: 2,6 g
Protein: 3,1 g
Kolhydrat: 11,5 g

Ingredienser för 2 portion(er)