Sök
Filtrera
Kimchi med Gurka
Bookmark
4 av 32

Kimchi med Gurka

Gör din egen kimchi med gurka och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Kimchi med Gurka
Total tid 40min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 25min
Näringsinnehåll (per portion): 158 kJ / 38 kcal
Fett: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kolhydrat: 4,3 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

  1. Tvätta gurkan och skär i små bitar.
  2. Gnid in med salt och låt stå i ca 10 minuter.
  3. Tvätta gurkbitarna för att få bort saltet och krama ur gurkan lätt.
  4. Blanda gurkbitarna med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker och sesamfrön (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Ringla över lite sesamolja eller olivolja om så önskas och servera gurkkimchin.
  5. Marinerad gurkkimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar

Använda produkter i det här receptet

Total tid 40min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 25min
Näringsinnehåll (per portion): 158 kJ / 38 kcal
Fett: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kolhydrat: 4,3 g

Ingredienser för 2 portion(er)