Sök
Filtrera
Kimchi med Gurka
Bookmark
11 av 303

Kimchi med Gurka

Gör din egen kimchi med gurka och Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi

Kimchi med Gurka
Total tid 40min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 25min
Näringsinnehåll (per portion): 158 kJ / 38 kcal
Fett: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kolhydrat: 4,3 g

Ingredienser för 2 portion(er)

Förberedelse

  1. Tvätta gurkan och skär i små bitar.
  2. Gnid in med salt och låt stå i ca 10 minuter.
  3. Tvätta gurkbitarna för att få bort saltet och krama ur gurkan lätt.
  4. Blanda gurkbitarna med Kikkoman kryddis Chilisås för Kimchi, socker och sesamfrön (eller lägg dem i en fryspåse) och ställ in i kylen i minst 15 minuter. Ringla över lite sesamolja eller olivolja om så önskas och servera gurkkimchin.
  5. Marinerad gurkkimchi kan förvaras i kylen i ca 3 till 4 dagar

Använda produkter i det här receptet

Total tid 40min
Förberedelsetid: 15min
Marineringstid: 25min
Näringsinnehåll (per portion): 158 kJ / 38 kcal
Fett: 1,3 g
Protein: 1,4 g
Kolhydrat: 4,3 g

Ingredienser för 2 portion(er)