Sök
Filtrera
Japanska vitkålsplättar med bacon (okonomiyaki)
Bookmark
63 av 82

Japanska vitkålsplättar med bacon (okonomiyaki)

Japanska vitkålsplättar med bacon (okonomiyaki)

Ingredienser för 4 portion(er)

Förberedelse

Strimla vitkålen och skär salladslökarna i 2–3 cm stora bitar. Skär gräslöken i fina ringar och köttet i 3–4 cm långa bitar. Blanda fiskbuljongen med äggen och vetemjölet, vänd ned vitkålen och salladslökarna. Hetta upp olja i en panna och forma små plättar. Stek på medelhög värme. Lägg en skiva bacon på varje plätt. Vänd plättarna och stek köttet. Vänd igen och stek färdigt. Garnera med majonnäs, Kikkoman Naturligt bryggd less salt sojasås – 43% lägre salthalt, honung och senap. Dekorera sedan med strimlor av pink ingefära, gräslök eller bonitofiskflingor (hana katsuo).

Ingredienser för 4 portion(er)