Sök
Filtrera
Grönsakswok med tofu
Bookmark
3 av 281

Grönsakswok med tofu

Grönsakswok med tofu
Total tid 35min
Förberedelsetid: 35min
Näringsinnehåll (per portion): 1199 kJ / 286 kcal

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 300 g tofu
  • 8–10 msk Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
  • 1 knippe salladslökar
  • 200 g böngroddar
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 röd, 1 orange och 1 gul paprika
  • 1 liten bit färsk ingefära (ca 1 cm)
  • 2 msk matolja
  • nymalen peppar
  • 50 g rostade cashewnötter

Förberedelse

Tärna tofun och marinera med 6 msk soja. Ansa salladslöken, skölj och strimla till fina skivor. Skölj böngroddarna och körsbärstomaterna. Dela paprikan, ansa, skölj och strimla halvorna. Skala och tärna ingefäran fint. Hetta upp oljan i wokpannan, tillsätt grönsakerna och ingefäran. Fräs i 5–10 minuter, rör om då och då. Tillsätt tofun och värm en kort stund. Smaka av tofu-grönsaksblandningen med resten av sojan och peppar, strö över cashewnötterna och servera, gärna med basmatiris.

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 35min
Förberedelsetid: 35min
Näringsinnehåll (per portion): 1199 kJ / 286 kcal

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 300 g tofu
  • 8–10 msk Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
  • 1 knippe salladslökar
  • 200 g böngroddar
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 röd, 1 orange och 1 gul paprika
  • 1 liten bit färsk ingefära (ca 1 cm)
  • 2 msk matolja
  • nymalen peppar
  • 50 g rostade cashewnötter