Grillad auberginedipp med vitlök

Total tid 30 Min.
30 Min. Tid för förberedelse

Ingredienser

4 Portioner
2 
auberginer
1 
helt vitlökshuvud
3 msk
olivolja
svartpeppar, nymalen

Efter smak:

rökt paprika, färsk persilja, chili, tabasco osv.

Förberedelse

Steg 1

Grilla auberginerna och vitlöksklyftorna hela eller rosta dem i ugnen. Ställ undan, låt svalna och skala sedan allt.

Steg 2

Skär auberginerna i små bitar och puréa den tillsammans med vitlöken i matberedaren. Smaka av med Kikkoman sojasås och ponzusås, olivolja, örter och kryddor efter tycke.

Recept-ID: 395

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Grilla auberginerna och vitlöksklyftorna hela eller rosta dem i ugnen. Ställ undan, låt svalna och skala sedan allt.

Skär auberginerna i små bitar och puréa den tillsammans med vitlöken i matberedaren. Smaka av med Kikkoman sojasås och ponzusås, olivolja, örter och kryddor efter tycke.

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.