
Grillad auberginedipp med vitlök
Ingredienser för 4 portioner
- 2 auberginer
- 1 helt vitlökshuvud
- 3 msk olivolja
- 2 msk Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
- 3 msk Kikkoman Ponzu citrus sojasås
- svartpeppar, nymalen
Efter smak: rökt paprika, färsk persilja, chili, tabasco osv.
Förberedelse
- Grilla auberginerna och vitlöksklyftorna hela eller rosta dem i ugnen. Ställ undan, låt svalna och skala sedan allt.
- Skär auberginerna i små bitar och puréa den tillsammans med vitlöken i matberedaren. Smaka av med Kikkoman sojasås och ponzusås, olivolja, örter och kryddor efter tycke.
Begagnade produkter i det här receptet
Ingredienser för 4 portioner
- 2 auberginer
- 1 helt vitlökshuvud
- 3 msk olivolja
- 2 msk Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
- 3 msk Kikkoman Ponzu citrus sojasås
- svartpeppar, nymalen
Efter smak: rökt paprika, färsk persilja, chili, tabasco osv.