Gös med grönsaksstrimlor i asiatisk sås
Förberedelse
Steg 1
Först såsen: Finstrimla eller finskiva paprikan, schalottenlöken och svamparna. Hetta upp olja i en panna och fräs upp grönsakerna. Koka upp fiskbuljongen eller dashin tillsammans med Kikkoman Naturligt bryggd sojasås, vittvin och strösockret. Rör ned lite redningsvätska och till sist den skurna gräslöken.
Steg 2
Skär fisken i munsstora bitar, vänd i mjölet och fritera hastigt i 180 °C. Lägg upp fiskbitarna i små skålar och tillsätt såsen med grönsakerna.
Tips
Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.
Recept-ID: 165
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer