Gambas med pikant sojasås
Total tid
30 Min.
30 Min.
Tid för förberedelse
Näringsinnehåll (per portion):
972 kJ
/
232 kcal
13,6 g
Fett
20,3 g
Protein
5,6 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Rör ihop alla ingredienserna väl för den pikanta sojasåsen i en skål. Halvera sedan tigerräkorna med skal på längden. Hetta upp olja i en panna och bryn tigerräkhalvorna hastigt först med skalsidan nedåt.
Steg 2
Vänd på tigerräkorna med en stekspade och bryn dem även på insidan. Deglasera med den pikanta sojasåsen och snurra runt tigerräkorna i pannan medan såsen reduceras lite. Fördela tigerräkorna på tallrik och häll såsen över. Dekorera med koriander och gräslök och peppra.
Recept-ID: 410
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer