Sök
Filtrera
Friterade bläckfiskringar med söt sås
Bookmark
254 av 303

Friterade bläckfiskringar med söt sås

Friterade bläckfiskringar med söt sås
Näringsinnehåll (per portion): 701 kJ / 166 kcal
Fett: 5.4 g
Protein: 12.4 g
Kolhydrat: 14.9 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 2 bläckfiskar
  • potatismjöl eller maizena att vända i
  • olja till fritering

Till den söta såsen:

Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.

Förberedelse

Rensa, dra av skinnet och skölj bläckfiskarna. Skär i ringar på 7–8 mm. Vänd ringarna och tentaklerna i potatismjöl och fritera i 170° C. Låt Kikkoman sojasås koka upp i en kastrull. Blanda potatismjölet, buljongen och strösockret och tillsätt. Låt koka upp igen i en minut. Garnera med friterade persiljeblad och servera.

Använda produkter i det här receptet

Näringsinnehåll (per portion): 701 kJ / 166 kcal
Fett: 5.4 g
Protein: 12.4 g
Kolhydrat: 14.9 g

Ingredienser för 4 portion(er)

  • 2 bläckfiskar
  • potatismjöl eller maizena att vända i
  • olja till fritering

Till den söta såsen:

Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.