Enkel öl- & honungsmarinad

5 2 Betyg
Total tid 35 Min.
5 Min. Tid för förberedelse
30 Min. Tid för marinering

Öl är ganska vanligt på BBQ-fester men det är också en perfekt ingrediens för BBQ-marinader! Denna enkla kombination av öl, soja och honung ger en söt, smarrig marinad för revben, kyckling, biffar och spett. Utsökt!

Ingredienser

2 Portioner
15 g
riven vitlök
60 g
honung
150 ml
mörk öl
1 ½ msk
socker
15 g
ingefära
Näringsinnehåll (per portion): 1572 kJ  /  375 kcal
0,3 g Fett
12,4 g Protein
71,3 g Kolhydrater

Förberedelse

Steg 1

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till ditt val av kött.

Steg 2

Marinera i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Recept-ID: 1129

Recept som PDF

Tack för din återkoppling!

Berätta vad du tycker

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

Blanda alla ingredienser och använd sedan som marinad till ditt val av kött.

Marinera i flera timmar eller över natten beroende på köttet (längre för nötkött och fläsk, kortare för kyckling).

Berätta vad du tycker

Tack för din återkoppling!

Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!

01
02

Missa inget gott!

Registrera dig för att få läcker inspiration regelbundet!
Alla obligatoriska fält har inte fyllts i.

Jag vill gärna få e-postuppdateringar om erbjudanden och produkter. Det är gratis! Avsluta prenumerationen när som helst.