Cornflakespanerad lax med Teriyakisås med ingefära
Sök
Filtrera
Cornflakespanerad lax med Teriyakisås med ingefära
Bookmark
4 av 82

Cornflakespanerad lax med Teriyakisås med ingefära

Cornflakespanerad lax med Teriyakisås med ingefära
Total tid 20min
Förberedelsetid: 20min
Näringsinnehåll (per portion): 2694 kJ / 643 kcal
Fett: 35.5 g
Protein: 29.5 g
Kolhydrat: 49.5 g

Ingredienser för 10 portion(er)

Förberedelse

  1. Skölj, klappa torrt och skär laxen i 2,5 cm breda bitar, krydda med salt och peppar och vänd i mjöl. Vispa upp äggen, vänd laxbitarna först i äggen och sedan i cornflakesen. Tryck fast cornflakesen lite om så behövs.
     
  2. Hetta upp oljan i en panna och stek laxen i ca 1–2 minuter på båda sidorna.
     
  3. Värm upp Kikkoman Teriyakisås med ingefära och smält smöret i såsen. Häll såsen på tallrikar, arrangera laxen ovanpå, garnera med kapkrusbär (physalis) och mangoldsallad efter tycke och servera.

Fisk och fiskprodukter, spannmål som innehåller gluten och produkter tillverkade därav, ägg och äggprodukter, mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), soja och sojaprodukter, vete, med svaveldioxid, med antioxidationsmedel, med konserveringsmedel

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 20min
Förberedelsetid: 20min
Näringsinnehåll (per portion): 2694 kJ / 643 kcal
Fett: 35.5 g
Protein: 29.5 g
Kolhydrat: 49.5 g

Ingredienser för 10 portion(er)