
Braxfiléer med ponzusås

Ingredienser för 4 portion(er)
- 4 braxfliléer
- 2 msk Kikkoman Ponzu Citrus Sojasås
- 4 kvistar färsk dill
Tillbehör:
- 200 g kokt quinoa
- 4 små vitlökar
- 1/2 knippe gräslök
- 1/2 knippe färsk persilja
- 4 kvistar färsk dill
- 1 gul morot
- 1 gul citron
- 1 fänkålsknöl
- 2 msk olivolja
- 2 msk Kikkoman Ponzu Citrus Sojasås
Förberedelse
Skiva fänkålen i mycket tunna skivor och ställ undan. Skala och hyvla moroten, hacka alla örterna, skala och tärna lökarna. Häll Ponzu Citrus Sojasås i en salladsskål, tillsätt sedan olivoljan och gör till krämig konsistens. Tillsätt örterna och blanda runt.
Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stor stekpanna och stek braxfiléerna 2 minuter på båda sidorna på medelhög värme. Strö över dill och dra undan pannan från plattan. Lägg upp braxfiléerna, peppra och droppa över resten av stekskyn. Lägg quinoan i en skål, rör om och garnera med örterna och ett par fänkålsstrimlor.
Använda produkter i det här receptet
Ingredienser för 4 portion(er)
- 4 braxfliléer
- 2 msk Kikkoman Ponzu Citrus Sojasås
- 4 kvistar färsk dill
Tillbehör:
- 200 g kokt quinoa
- 4 små vitlökar
- 1/2 knippe gräslök
- 1/2 knippe färsk persilja
- 4 kvistar färsk dill
- 1 gul morot
- 1 gul citron
- 1 fänkålsknöl
- 2 msk olivolja
- 2 msk Kikkoman Ponzu Citrus Sojasås