Äggmuffins med grönsaker till frukost
Total tid
40 Min.
15 Min.
Tid för förberedelse
25 Min.
Tillagningstid
Dessa äggmuffins är perfekta för avslappnade bruncher, och även ett perfekt sätt att få barn att äta sina grönsaker.
Näringsinnehåll (per portion):
1945 kJ
/
465 kcal
27,9 g
Fett
26,5 g
Protein
49 g
Kolhydrater
Förberedelse
Steg 1
Värm ugnen till 180 grader.
Steg 2
Vispa ägg med yoghurt, mjöl, bakpulver och Kikkoman Naturligt bryggd sojasås. Tillsätt gräslöken och de tärnade grönsakerna. Blanda väl. Häll smeten i muffinsformar smorda med Kikkoman toasted sesame oil och grädda i cirka 25 minuter.
Steg 3
Servera med varmt bröd, rucola och toppa med Kikkoman soja and Kikkoman kimchi sauce.
Recept-ID: 1100
Recept som PDF
Tack för din återkoppling!
Berätta vad du tycker
Klicka på antalet sjärnor du vill ge: fler stjärnor = högre betyg!
Upptäck mer