Sök
Filtrera
Teriyaki-ankbröst
Bookmark
1 av 275

Teriyaki-ankbröst

Teriyaki-ankbröst
Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 976 kJ / 232 kcal
Fett: 9 g
Protein: 26 g
Kolhydrat: 10 g

Ingredienser för 4 portion(er)

Förberedelse

  1. Marinera ankbrösten i ca 20 minuter i Teriyakisås med rostad vitlök. Bryn ankbrösten på båda sidorna i fett i en stekpanna på hög värme och stek dem sedan färdiga i ca 7 minuter i 180 grader i ugnen.
  2. Deglasera under tiden stekskyn med apelsinjuicen och teriyaki-ankbröst-marinaden. Tillsätt socker och senap och låt reducera.
  3. Ansa, skölj och finstrimla grönsakerna.
  4. Arrangera teriyaki-ankbrösten vackert på en tallrik, nappera med apelsinsåsen och fördela grönsaksstrimlorna ovanpå.

Tips: Den här rätten passar utmärkt som förrätt, men kan även serveras som huvudrätt tillsammans med något tillbehör (t.ex. potatis, ris).

Begagnade produkter i det här receptet

Total tid 30min
Förberedelsetid: 30min
Näringsinnehåll (per portion): 976 kJ / 232 kcal
Fett: 9 g
Protein: 26 g
Kolhydrat: 10 g

Ingredienser för 4 portion(er)