Previous
Next
Tillgängliga storlekar
150 ml bordsflaska, 250 ml glasflaska

Sojasås till ris

Kikkoman Sojasås till ris sätter ett speciellt söt-kryddigt smaksting på dina rätter – prova till kött, grönsaker, soppor eller sallader. Men den kan så mycket mer! Den är en perfekt ingrediens i salladsdressingar, det går underbart bra att karamellisera grönsaker och nötter med den. Den söta kryddan sätter även en speciell prägel på söndagssteken, bara ett par skedar låter den bli härligt knaprig och makalöst god. Du kan till och med förhöja smaken på efterrätter som mousse au chocolat med vår sås.

Såsen baserar på vårt original – naturligt bryggd sojasås framställd av de fyra rena ingredienserna sojabönor, vete, vatten och salt. Fler omsorgsfullt utvalda ingredienser ger Kikkoman Sojasås till ris sin omisskännliga och söt-kryddiga smak. Men den är inte bara en fröjd för gommen, den ger även rätterna en aptitretande glasyr.

mer

Ingredienser

Socker (36%), Sojasås (Vatten, Sojabönor, Vete, Salt) (36%), Glukos sirap, Vin (innehåller Svaveldioxid), Vatten, Salt, Jäst extrakt.

Näringsvärden

Energi1101 kJ
Fett0 g
varav mättat fett0 g
Carbohydrate57 g
varav sockerarter52 g
Protein4,3 g
Salt7,1 g

Visste du?

När maträtter karamelliseras får de en söt, nötaktig arom och en lysande guldbrun yta. Karamelliserade nötter har hitta vägen in i våra kök, som snacks eller som ingrediens i kraftiga och särskilt pikanta maträtter där de utgör en härlig god kontrast.