Smaksättare för Sushi Rice
Previous
Next
Tillgängliga storlekar
125 ml

Smaksättare för Sushi Rice

Kikkoman Seasoning for Sushi Rice är en glutenfri blandning gjord av risvinäger, som är klar att använda. Men i jämförelse med ren risvinäger har vår krydda mindre syra, därför ger den en viktig umamismak. Det är en perfekt balans mellan sött, salt och surt.

Nuförtiden är sushivinäger eller "smaksättare till sushiris" en populär ingrediens inte bara för japanska recept, utan också för sallader och marinader i det internationella köket. Med Kikkoman Seasoning for Sushi Rice kan du enkelt skapa utsökt ris till sushi, salladsdressingar och andra rätter hemma. Den är perfekt för att krydda pickles, som dippsås och som BBQ-glasyr. Det kan också göra underverk för deglasering, i soppa eller poke bowls, tillsammans med vår Kikkoman Poke Sauce.

Prova och njut!

mer

Ingredienser

Risvinäger (50%), socker, vatten, salt.

Näringsvärde per 100 ml

Energi711 kJ / 167 kcal
Fett0 g
varav mättat fett0 g
Kolhydrat38 g
varav sockerarter38 g
Protein0 g
Salt7,6 g