Misosoppa med tofu och spenat
Previous
Next
Tillgängliga storlekar
10 g x 3

Misosoppa med tofu och spenat

Enkel att förbereda och en utsökt bas för dina favoritrecept: Kikkoman Misosoppa med tofu och spenat. Spenaten är ett hälsosamt tillskott till den redan näringsrika sojabönpastan och tofun. Den är en källa till järn, kalcium, viktiga vitaminer och mineraler. Njut av vår Kikkoman Tofu & Spenat Misosoppa för sig själv eller som bas för ramen, udon nudelsoppa, som krydda för stekt ris eller stekta nudlar eller i en sås till pasta. Alla våra varianter av Misosoppa är lämpliga för veganer!

* Näringskomponenterna är värdet vid utspädning med sjudande vatten.

 

mer

Ingredienser

Vitt och rött misopulver (Sojabönor, Ris, salt)(80 %), Torkad tofu (Sojabönor, Gelningsmedel (Magnesiumklorid)) (5 %), Dehydrerad tång, Dehydrerad spenat (spenat (3,6 %), fuktighetsbevarande medel (sorbitol)), Blekt stärkelse, Smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), kelppulver, jäst extrakt, surhetsreglerande medel (natriumkarbonater).

Näringsvärde per 100 ml

Energi89 kJ/ 21 kcal
Fett0,8 g
varav mättat fett0,1 g
Kolhydrat1,6 g
varav sockerarter0,7 g
Protein1,6 g
Salt1,2 g