












Tillgängliga storlekar
Teriyakiglaze
Teriyaki är en matlagningsteknik som ofta används i det japanska köket och som baserar på sojasås med en mild sötaktigt kryddig smak. Med Teriyakiglaze är det lekande lätt att tillaga härliga maträtter med denna traditionella japanska teriyakiarom.
Teriyakiglaze är perfekt för en hel rad ingredienser och därför mycket mångsidig. Om det nu gäller kyckling, kött, fisk, skaldjur eller grönsaker – den fina konsistensen gör att såsen täcker ingredienserna optimalt. Därför kan man snabbt njuta av teriyakiaromen exempelvis i en grönsakspanna utan att först behöva marinera länge. Den söta, aromatiska smaken på vår Teriyakiglaze kommer från en blandning av vår naturligt bryggda sojasås, vin och olika kryddor.
Denna sojasås från Kikkoman passar till veganer.
Ingredienser
Socker, vatten, vin (innehåller svaveldioxid), sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt), salt, karamelliserad sockersirap, modifierad stärkelse, äpplejuicekoncentrat, ättika, ingefära pulver, förtjockningsmedel: xantangummi.
Näringsvärde
per 100 ml
Energi | 891 kJ / 213 kcal |
Fett | 0 g |
varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 48 g |
varav sockerarter | 41 g |
Protein | 1,6 g |
Salt | 7,5 g |