Kikkoman Nyheter & aktuellt

Mars 2021. Det nya Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil trollar fram en extraportion krispighet till alla sorters maträtter och specialiteter från världen runt! En schnitzel med Kikkoman Panko får en knaprig panering, en friterad kycklingfilé som vänts i Kikkoman Panko smakar lätt och krispig. Kikkoman Panko berikar gratänger och lådor med en särskilt knaprig topping. Eftersom Kikkoman Panko inte är kryddsatt passar den utmärkt till efterrätter såsom crumbles, smulpajer eller tårtbottnar.

”Panko” består av de två japanska orden...

October 2020. Från v. 41 står Kikkoman glutenfri 150ml i hyllan på ICA!

Nyheter

Oktober 2020. En viktig vägledning för veganer i många länder i Europa när de köper dagligvaror är märket V-label vegan på etiketten. Den här symbolen får endast produkter bära som är helt fria från ingredienser av animaliskt ursprung.

Tre sojasåser från Kikkoman har nu för hela Europa officiellt utmärkts med det åtråvärda märket från den oberoende organisationen European Vegetarian Union (EVU) efter ett strikt förfarande för provning och urval. Det rör sig om Kikkoman Naturligt bryggd sojasås, Naturligt bryggd less salt sojasås – 43 % lägre...

Nyheter

Januari 2020. Översiktlig struktur, inbjudande design och omarbetat innehåll: Så presenterar sig nu Kikkomans paneuropeiska webbplats i World Wide Web.

Med denna omfattande återlansering av webbplatsen med 17 länder reagerar det japanska företaget, som är marknadsledande på sojasås i världen, på användarnas förändrade behov och de växande trenderna på den europeiska marknaden. För våra årligen mer än 1,5 miljoner besökare på webbplatsen innebär detta att deras användarupplevelse optimerats med just de teman som de uppskattar: recept,...