YouTube
Instagram
Mina recept
0
Sök
Välj land
Mina sparade recept
Du har inga sparade recept
Menu
Kikkoman & sojasås
Sojasåsens historia
Skillnaderna mellan sojasåserna
Egenskaper hos Kikkoman sojasås
Bryggningsprocess
Naturliga ingredienser
Garanterat GMO-fritt
Sojasås i stället för salt
Kikkomans designade bordsflaska
Kikkomans historia
Testa med alla sinnen
Kolla etiketten
Så används sojasås
Hållbarhet & förvaring
Produkter
Glutenfri Sushi Sås
Sesamsås
Smaksättare för Sushi Rice
Rostad sesamolja
Koncentrerad Bas För Ramennudelsoppa - Shoyu (Sojasås) Smak
Naturligt bryggd sojasås
Ekologisk sojasås
Naturligt bryggd less salt sojasås – 43 % lägre salthalt
Tamari glutenfri sojasås
Naturligt bryggd söt sojasås
Sojasås till ris
Söt matlagningssås i Mirin-stil
Teriyaki marinad
Glutenfri Teriyaki marinad
Teriyaki Marinad reducerat saltinnehåll
Teriyaki Barbecuesås med honung
Teriyakisås med rostad vitlök
Teriyakisås med rostad sesam
Ponzu citrus sojasås
Ponzu apelsin sojasås
Ponzu chili sojasås
Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce
Yakitori sås
Sås för Poké Bowls
Sushi sås
Sushi & Sashimi sojasås
Sesamdressing
Tofu Miso Soup
Aka Miso Soup
Shiro Misosoppa
Misosoppa med tofu och spenat
Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil
FS Naturligt bryggd sojasås
FS Ekologisk sojasås
FS Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce
FS Naturligt bryggd less salt sojasås – 43% lägre salthalt
FS Tamari glutenfri sojasås
FS Teriyakimarinad
FS Teriyakiglaze
FS Sauce for Rice / Sauce soja Sucrée
FS Ponzu Citron sås
FS Yakitori sås
FS Sås för Poke Bowls
FS Unagi sås
FS Sesamsås
Recept
Kikkoman Receptprenumeration
Nyheter & aktuellt
Företaget
Kikkoman-gruppen
Kikkoman kvalitet
Filosofi
Kikkomans historia
Märke & logotyp
Matblogg
Färska idéer för färska råvaror
Ramen blir internationell
Kulinarisk världsresa – inspiration tex-mex
Frukost med Kikkoman – Matlagning med härlig mångfald
Bli kreativ med våra nya sushivarianter!
Väck din aptit med de nya wokrecepten
Kikkoman är glödhet! Grillrecept
Knaprigt och krispigt med Kikkoman Panko – krispigt skorpmjöl i japansk stil
Läckert och lättlagat: Nya dippsåser till helgen
Sushitårtor – så enkelt att göra dem själv
Veganska receptidéer med Kikkoman och V-label vegan
ONE TRAY – Härliga allt-i-ett-recept för ugnen med Kikkoman sojasås
Enkelt, snabbt och läckert med Kikkoman
Tre menyer till Alla hjärtans dag för förälskade
Osechi ryōri: Japanska specialiteter till nyår
Färskt från ugnen med Kikkoman
Europas traditionella julrätter
Julmenyer med umamikick
Shabu-Shabu
Fondue på annat sätt
Washoku
Asiatisk nudlar
La Dolce Vita med Kikkoman
Testa våra „Japas“ = Tapas på japanskt vis
Mexiko möter Kikkoman sojasås
Aloha ! Hawaiis fusionskök
Gör din egen sushi
Temakiparty
Glutenfri njutning
Sallader med Kikkoman
Ett insidertips från Japan: Ponzu
Umami, den femte grundsmaken
Ersätt salt med sojasås
Allt från en böna
Bentolådor
Säsongkalender
Efterrätter med Kikkoman sojasås
Äggrätter med Kikkoman
Laga mat med sparris
Sakura zensen
Grilla med sojasås, teriyaki, ponzu & co
BBQ – mer än bara grillning
Hemligheten bakom en perfekt burgare
Snabba recept till sommaren
Enkla BBQ-recept
Lätta rätter
Kraft för sommaren!
Teriyakisåser – grillsäsongens stjärnor
Fermentering – den nya mattrenden
Industri
Produkter
Kikkoman kvalité
Användningsområden & fördelar
Produktion
Kontakt
Kikkoman & sojasås
Produkter
Recept
Nyheter & aktuellt
Företaget
Matblogg
Industri
Select your country or region
Europe
Austria
Denmark
Finland
France
Germany
Italy
Netherlands
Norway
Other countries | English
Poland
Portugal
Russia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United Kingdom
Middle East & Africa
English
|
French
Kikkoman Global
Japan
USA