Dela på Google+:

Stekt kycklingbröst med rostad färsk ananas

Ingredienser för 4 personer

per portion: 1255 kJ / 300 kcal

Tillbehör:

Tillagning

Tillagningstid: 15min

Hetta upp Ponzu Citrus Sojasåsen i en stekpanna, lägg ned kycklingbrösten i pannan och stek tills såsen fått en krämig konsistens. Stek i ca 10–12 minuter och vänd kycklingen då och då. Tärna ananasen i 1 cm bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp olivoljan i en panna, tillsätt och bryn löken i 2 minuter. Tillsätt och låt Ponzu Citrus Sojasås koka upp. Tillsätt den rivna ingefäran och ananasbitarna, låt koka under omrörning i 10 minuter. Tillsätt riset och myntkvistarna, rör om, låt koka upp i 1 minut och dra undan pannan från plattan.

Skär kycklingbrösten i strimlor, lägg upp och servera tillsammans med ananasriset.