Dela på Google+:

Stark vegetarisk spagetti

Ingredienser för 4 personer

  • 500 g fullkornsspagetti
  • 2 msk sesamolja
  • 300 g vegetarisk färs
  • 1 msk tomatpuré
  • 4 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 stor pak choi, grovhackad
  • 150 g babyspenat
  • 5 msk Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås
  • 2 msk honung
  • 1 msk chiliolja

Tillagning

Tillagningstid: 30min

Koka spagettin al dente enligt anvisningarna på förpackningen, häll av kokvattnet och ställ undan.

Hetta upp 1 msk sesamolja i en wokpanna på medelhög värme och stek den vegetariska färsen i ca 5–6 minuter tills den är lättbrynt. Tillsätt tomatpurén och vitlöken och fortsätt steka i 1–2 minuter till. Tillsätt och stek grönsakerna tills de är färdiga. Tillsätt Kikkoman Naturligt bryggd ekologisk sojasås, chilioljan och kryddorna. Lägg i spagettin och blanda väl. 

Servera med riven parmesanost, lite färsk basilika och lite extra chiliolja.