Dela på Google+:

Poke-wraps med omelett

Ingredienser för 4 personer

per portion: 360 kJ / 86 kcal

  • 4 noriark (torkat sjögräs)
  • 5 ägg
  • 100 g emmentalerost
  • 10 gräslöksstrån
  • 10 persiljekvistar
  • 50 g babyspenat
  • 4 tsk Kikkoman sås för Poke Bowls
  • 1 tsk solrosolja

Tillagning

Tillagningstid: 15min

Skölj och skär persiljan och gräslöken. Skölj spenaten och låt den rinna av. Skiva osten. 

Lägg äggen med örterna och 2 tsk Poke Sauce i en skål och vispa upp.

Hetta upp oljan i en panna med 20 cm diameter. Häll äggsmeten i pannan och grädda färdigt på medelhög värme, tillsätt osten och fortsätt steka tills omeletten släpper i kanterna.

Skiva den färdiga omeletten och låt svalna. 

Lägg omelettskivorna och spenaten på noriarken och rulla in dem runt omeletten till noriklämmor.

Skär klämmorna i bitar. Servera med Kikkoman sås för Poke Bowls och örtsallat som tillbehör.