Dela på Google+:

Poke-wraps med aubergine och kyckling

Ingredienser för 4 personer

per portion: 900 kJ / 215 kcal

  • 4 noriark (torkat sjögräs) 
  • 1 aubergine
  • 1 grillad röd paprika
  • 150 g kokt kyckling
  • 1 svart rättika
  • 2 kvistar mynta
  • 5 tsk Kikkoman sås för Poke Bowls
  • 1 tsk olivolja

Tillagning

Tillagningstid: 15min

Skär auberginen i 1/2 cm tjocka skivor och pensla med olja. Lägg i en ugnsgryta och stek i ugnen i 3 minuter på båda sidorna. Ta ut ur ugnen och låt svalna.

Skiva kycklingen och pensla med 2 tsk Kikkoman sås för Poke Bowls. Skär paprikan i jämntjocka skivor. Riv av myntabladen från kvistarna.

Lägg aubergineskivorna, myntabladen, paprikan och kycklingen på noriarken och rulla in blandningen i dem till noriklämmor.

Halvera noriklämmorna och servera med Kikkoman sås för Poke Bowls. Servera med skivor av svart rättika och sallat som tillbehör.