Dela på Google+:

No-tuna-sallad

Ingredienser för 4 personer

per portion: 650 kJ / 155 kcal

  • 1 burk kikärtor
  • 1 liten rödlök
  • 1/2 röd paprika
  • 2 msk tahin (sesampasta)
  • 2 msk kapris
  • 2 msk Kikkoman Naturligt bryggd sojasås
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 2 msk gräslöksringar

Tillagning

Tillagningstid: 20min

Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala och tärna löken, ansa, skölj och tärna paprikan.

Mosa kikärtorna med en gaffel och blanda med lök, paprika, tahin och kapris. Krydda med sojasås, paprikapulver och 1 msk gräslök.

Garnera no-tuna-salladen med resten av gräslöken och servera efter tycke med toast, tomater och lökringar.