Dela på Google+:

Grönsaker med balsamvinägerdressing

Ingredienser för 4 personer

per portion: 797 kJ / 190 kcal

  • 1/2 gul paprika
  • 6 minimajskolvar
  • 6 små gröna paprikor 
  • 6 körsbärstomater
  • 1 msk vegetabilisk olja

Till balsamvinägerdressingen:

Våra Japas är utformade som japanska tapas. Bara dubbla mängden av varje ingrediens och du kan servera fingermat som huvudrätt.

Tillagning

Skär den gula paprikan och minimajsen i munsstora bitar. Fritera alla grönsakerna i olivolja och lägg upp i en djup serveringsskål. Häll den reducerade balsamvinägern och Kikkoman Tamari glutenfri sojasås i en mixer. Kör mixern på hög hastighet och häll ned olivoljan långsamt. Häll dressingen över grönsakerna och garnera med färska örter. Servera varmt.

Tips: Kikkoman naturligt bryggd sojasås och less salt sojasås kan användas istället för Glutenfri Sojasås.