Dela på Google+:

Sushi & Sashimi Sojasås

Sushi är trendigt. Som litet mellanmål, speciell lunch vid möten eller som hel måltid – de små rullarna är mycket populära runtom i världen. Gillar du också fisk och skaldjur? Då måste naturligt bryggd Sushi & Sashimi Sojasås vara med i din nästa meny.

Denna särskilda specialitet är lite mildare än originalet Kikkoman naturligt bryggd sojasås och passar perfekt till rätter med rå fisk. Den milda och samtidigt även salta smaken gör dessutom att vår sås kan kombineras helt underbart med wasabi. Men Sushi & Sashimi Sojasås är även berikande smaksättare för att förhöja smaken på sallader.

Ingredienser 
Sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt)(76 %), vatten, socker, jästextrakt, salt.
Näringsvärde per 100ml 
Energi [kJ/kcal]  349 / 82
Fett [g]   0
    varav mättat fett [g]  0
Kolhydrat [g]  8,8
    varav sockerarter [g]  7,1
Protein [g]   8,2
Salt [g]  13,4