Dela på Google+:

Påsk och vårkök med Kikkoman

Visste du att sojasås också är perfekt med äggrätter? Bli inspirerad i vår och påsk genom våra recept, där kycklingägget är i fokus och den naturligt bryggda sojasåsen med umami sätter stora accenter.

mer

Det hawaiianska köket

Aloha! Hawaiis moderna fusionskök förbinder recept från olika kulturer med varandra. Även japanskt inflytande märks – exempelvis i poké bowl, öns kanske mest kända maträtt. Prova Hawaiis nationalrätt med vår nya Kikkoman Sås för Poke Bowls!

mer

Så många olika nudlar från Asien

Är du hemmastadd i det asiatiska nudelköket? Har du redan hört talas om soba-, udon- eller ramennudlar? Säger dig shirataki något? Här visar Kikkoman dig att speciellt japanerna har många spännande nudelvarianter.

mer

Sojasås i efterrätter

Vill du ha full umamismak även på dina söta efterrätter? Då kan du förhöja smaken på dina kakor, krämer, choklad och glass med vår naturligt bryggda sojasås!

mer

Fermentering – den nya mattrenden

Meningen med inläggningar förr var bara att göra säsongens frukt och grönsaker längre hållbara. Idag vet man att fermenterade livsmedel har mycket mer att bjuda på! Prova själv och låt dig övertygas av pickling, en mattrend som väckts till nytt liv.

mer

Hemmagjord japansk sushi

Hur skulle det passa med en sushi-kväll med goda vänner nu under vintern? Eller med sushi hemma under helgdagarna med familjen? Våra videofilmer visar hur du själv kan göra nigiri, maki och co och ha det trevligt tillsammans. Naturligtvis med Kikkoman sojasås.

mer