Dela på Google+:

Europas julkök

Vet du vilka rätter som traditionellt tillagas för familj och vänner i andra länder i Europa? Kikkoman visar dig här vilka typiska julrecept som finns i olika länder.

mer

Fermentering – den nya mattrenden

Meningen med inläggningar förr var bara att göra säsongens frukt och grönsaker längre hållbara. Idag vet man att fermenterade livsmedel har mycket mer att bjuda på! Prova själv och låt dig övertygas av pickling, en mattrend som väckts till nytt liv.

mer

Hemmagjord japansk sushi

Hur skulle det passa med en sushi-kväll med goda vänner nu under vintern? Eller med sushi hemma under helgdagarna med familjen? Våra videofilmer visar hur du själv kan göra nigiri, maki och co och ha det trevligt tillsammans. Naturligtvis med Kikkoman sojasås.

mer

Mexiko med en nypa Asien

Naturligt bryggd Kikkoman sojasås gör smaken intensivare på traditionella maträtter i nästan alla länder välden runt. Som riktig allroundsås passar den alldeles utmärkt till det mexikanska köket. Prova själv chili, wraps, fajitas, salsa och co med asiatisk touch!

mer

Snabba snacks för där hemma

Street food är i var mans mun. Mobila salustånd på allt fler platser med burgare, wraps, spett och annat gott lockar oss att provsmaka – och de små godbitarna öppnar nya spännande smakvärldar för oss. Titta på vår receptsamling och snacksa med!

mer

Naturligt bryggd ekologisk sojasås

Visste du att Kikkoman Soysås finns också i ekologiska? Endast ekologiska ingredienser av certifierad kvalitet används i produktionen. Det är mildt aromatiskt och smakar lika fulländat som vår naturligt bryggda sojasås. Och liksom alla våra sojasåsar: Kikkoman naturligt bryggd ekologisk sojasås är perfekt för alla typer av rätter.

mer

#Kikkoman goes Instagram!

Följ oss på Instagram och ta del av härlig matinspiration, recept och såklart det japanska köket. Läs mer på: @kikkoman_europe!

Gå till Instagram profilen