Dela på Google+:

Mexiko med en nypa Asien

Naturligt bryggd Kikkoman sojasås gör smaken intensivare på traditionella maträtter i nästan alla länder välden runt. Som riktig allroundsås passar den alldeles utmärkt till det mexikanska köket. Prova själv chili, wraps, fajitas, salsa och co med asiatisk touch!

mer

Snabba snacks för där hemma

Street food är i var mans mun. Mobila salustånd på allt fler platser med burgare, wraps, spett och annat gott lockar oss att provsmaka – och de små godbitarna öppnar nya spännande smakvärldar för oss. Titta på vår receptsamling och snacksa med!

mer

Vegetariskt och halal med Kikkoman!

Kikkoman ger ren njutning och mycket omväxling på tallriken – för alla! Alla våra såser är ideala för att krydda och förhöja smaken på vegetariska rätter och även lämpliga för halalköket.

mer

Sojasås + citron = Ponzu!

När sojasås möter citron uppstår en av Japans mest populära smaksättningssåser: Ponzu! Stänk helt enkelt lite Kikkoman Ponzu Citrus Sojasås över ditt grillkött eller använd den direkt som dipp! Med sin livliga smak utlöser såsen en smakexplosion full av friska aromer.

mer

Enkelt sommarkök

Under en värmebölja gillar vi lätt, enkel och snabblagad kost. Till exempel vår Kikkoman superfood bowl med avokado, lax och ris. Receptet och fler lätta sommarrätter hittar du här hos oss.

mer

#Kikkoman goes Instagram!

Följ oss på Instagram och ta del av härlig matinspiration, recept och såklart det japanska köket. Läs mer på: @kikkoman_europe!

Gå till Instagram profilen