Dela på Google+:

Så många olika nudlar från Asien

Är du hemmastadd i det asiatiska nudelköket? Har du redan hört talas om soba-, udon- eller ramennudlar? Säger dig shirataki något? Här visar Kikkoman dig att speciellt japanerna har många spännande nudelvarianter.

mer

Sojasås i efterrätter

Vill du ha full umamismak även på dina söta efterrätter? Då kan du förhöja smaken på dina kakor, krämer, choklad och glass med vår naturligt bryggda sojasås!

mer

Mer fisk på menyn

Fisk är inte bara en högkvalitativ protein källa, den innehåller också nyttiga Omega – 3 fettsyror, som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom finns den i en rad olika smak variationer. Våra fisk recept är en bra start för ett glatt och hälsosamt 2019!

mer

Fermentering – den nya mattrenden

Meningen med inläggningar förr var bara att göra säsongens frukt och grönsaker längre hållbara. Idag vet man att fermenterade livsmedel har mycket mer att bjuda på! Prova själv och låt dig övertygas av pickling, en mattrend som väckts till nytt liv.

mer

Hemmagjord japansk sushi

Hur skulle det passa med en sushi-kväll med goda vänner nu under vintern? Eller med sushi hemma under helgdagarna med familjen? Våra videofilmer visar hur du själv kan göra nigiri, maki och co och ha det trevligt tillsammans. Naturligtvis med Kikkoman sojasås.

mer

Naturligt bryggd ekologisk sojasås

Visste du att Kikkoman Soysås finns också i ekologiska? Endast ekologiska ingredienser av certifierad kvalitet används i produktionen. Det är mildt aromatiskt och smakar lika fulländat som vår naturligt bryggda sojasås. Och liksom alla våra sojasåsar: Kikkoman naturligt bryggd ekologisk sojasås är perfekt för alla typer av rätter.

mer