Dela på Google+:

Minicamembert med tonkatsusås

Ingredienser för 10 personer

per portion: 1201 kJ / 287 kcal

  • 4 ägg
  • 10 minicamembert (alternativt: portionsförpackad camembert)
  • 5–6 msk vetemjöl                  
  • 100 g pankomjöl (alternativt ströbröd)
  • vegetabilisk olja för fritering      
  • 10 körsbärstomater        
  • 150 g frisésallad
  • 250 ml Kikkoman Tonkatsu 

Tillagning

Tillagningstid: 20min

  1. Vispa upp äggen. Vänd camemberten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg. Upprepa och avsluta med pankomjöl.
  1. Stek de panerade ostarna gyllenbruna i het olja i ca 170 °C och låt fettet rinna av på kökspapper.
  1. Skölj och halvera tomaten. Ansa och skölj frisésalladen, lägg upp den med tomaterna och den stekta camemberten. Servera med Kikkoman Tonkatsu.

Ägg och äggprodukter, mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), spannmål som innehåller gluten och produkter tillverkade därav